Kontakt os

Har du spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig hos LAQ Shield.

Få smukke og holdbare negle med LAQ Shield

Med LAQ Shield kan du lave smukke og holdbare negle i samme kvalitet, som du kender fra neglesalonerne. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er vores stærke gellakker og vores UV/LED-lampe, som hærder lakkerne. Så snart lakken er hærdet i UV/LED-lampen, har du lakerede negle, der holder i flere uger.

LAQ Shield er et dansk brand

LAQ Shield blev startet af en professionel negletekniker, som ønskede et enklere og billigere brand. Et brand, som kunne give oplevelsen af professionelle produkter, uden man behøvede at besøge en neglesalon. Og det er den grundtanke, vi bygger videre på i dag – også når vi udvælger nye produkter til dig.

Derfor er LAQ Shield ikke bare en dansk virksomhed, men også et dansk brand. Vi udvælger nøje vores produkter, som altid lever op til danske standarder.
 
Vi er altid klar til at hjælpe
Hos LAQ Shield får du den bedste kundeservice. Derfor kan du altid få fat i os på Facebook, på mail eller på telefon. Vi hjælper med alt fra vejledning i påføring af vores produkter til spørgsmål om fragt eller returnering af varer.
 
God fornøjelse med vores webshop!
 
Kærligst

Julie og Mads, CEO
LAQ Shield ApS