Påføring af LAQ Shield Gellack

LAQ shield er en yderst holdbar og glansfuld lak til neglene, som holder i op til tre uger. For at LAQ Shield kan hærde, skal neglene i UV/LED lampe efter hvert lag, du har påført.

1. Præparering af neglene
Gode forberedelser sikrer det bedste resultat! Start med ganske forsigtigt at skubbe dit neglebånd op, med en neglebåndsskubber. Herefter gør du dine negle matte med neglebuffer/pudseklods. Sørg for at være forsigtig og kom godt ud til neglebåndenes kant, uden på nogen måde at file i huden. Anvend efterfølgende LAQ Prepare for at aftørre neglene, så underlaget er helt rent og desinficeret inden påførelse af base coat’en.

2. Base coat
Base coat’en lægges på som første lag for at udjævne neglens overflade. Den hjælper også med at binde farven til neglen. Læg den i et ganske tyndt lag, og sørg for at undgå neglebånd og hud. Påfør kun på en hånd ad gangen. Efter pålægning skal neglene i UV/LED lampen i 30 sekunder.

3. Color coat
Herefter påføres farven i et tyndt lag. Der kan lægges flere lag, alt efter hvor intens du ønsker farven skal være. Efter hvert lag skal neglene i UV/LED lampen i 30 sekunder. I sjældne tilfælde kan man opleve at LAQ’en ”rynker”, og det er fordi du har påført LAQ’en i for ‘tykke’ lag. Påfør hellere flere tynde lag, end et tykt – husk at hærde LAQ’en i UV/LED lampen efter hvert lag.

4. Top coat
Top coat’en påføres til slut for at forsegle LAQ’en. Top coat’en efterlader LAQ’en modstandsdygtig, blank og skinnende. Her skal neglene have minimum 60 sekunder i UV/LED lampen. Neglene er nu 100% tørre, og klar til ”brug”. Det er vigtigt, at du ikke rører ved neglene mellem lagene, for den er ikke tør før top coat’en er påført og hærdet. Hvis du rører ved LAQ’en inden top coat’en er hærdet, vil det sætte et fedtet aftryk, og din LAQ vil ikke være så holdbar.

5. Fjernelse af LAQ